Vestparken Næring

VESTPARKEN NÆRINGSPARK, 100 METER FRA LØRENSKOG STORSENTER MED ATTRAKTIVE TILBUD INNEN HELSE/VELVÆRE, RESTAURANT/TAKE-AWAY, DAGLIGVARE, TRAFIKKSKOLE, EIENDOMSMEGLING MV.

Aromasol Lørenskog / TL Salongene

Aromasol er en lite kjede med 3 solstudio til sammen, to i Nittedal og dette i vakre Vestparken. Vi satser på kvalitet og god service, og skifter alltid våre solrør i god tid før anbefalt av leverandør.

I 2014 inngikk Aromasol et samarbeid med TL SALONGENE, og kan i dag skryte av å kunne tilby følgende behandlinger i tillegg til SOL; Manikyr, Pedikyr, akrylnegler og Gelishnegler, Vippeextension, Spraytan (VITAE LIBERATA), voksing, PMU, Microblading, Restylanebehandlinger og Medisinske rynkebehandlinger.

Negler, vipper, voksing og Spraytan blir utført at Emma Hellström, som ble Nr 3 i NM i negleteknikk. Restylane og medisinske rynkebehandlinger blir utført av Svein Morten Aune, som er en av Norges 18 fremste Spesialister på området. PMU og Microblading blir utført av Trine Lise Isaksen som også er en av Norges fremste teknikere på dette området.

Utrolig stolt av å ha et så sterk TEAM!

Hjertelig velkommen!

Åpningstider:
365 dager i åretfra 07:00 - 23:00!
Kontakt Aromasol:Elise Sollie
Telefon/Mobil:970 98 992
Adresse:Ola Hegerbergsgate 4
Postnr./Sted:1476 Rasta
Epost:elise.s.sollie@hotmail.com
Kontakt
TL Salongen Lørenskog:Emma Hellström
Telefon/Mobil:451 45 698

Vestparken Næring AS | Ola Hegerbergsgate 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 og 18 i Lørenskog|Eiendomsforvaltning: vestparkennaering@gmail.com